Topp 20

Produktbild Gåvokort Vinga Regal 1
Gåvokort Vinga Regal

Noggrant utvalda artiklar från välkända varumärken så som Rosendahl, Snö, Wilson, Allers media, Vinga of Sweden, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl.

Produktbild Mannerströms gåvokort Exclusive gåva 9 2
Mannerströms gåvokort Exclusive gåva 9

Exklusivt set med gåvokort PLUS en bonusgåva; ett fint bestickset i högklassig kvalitet i spegelpolish för 6 personer.

Produktbild Porsche Japansk kockkniv P3 3
Porsche Japansk kockkniv P3

CHROMA Type 301 är en serie köksknivar vars design saknar motstycke. Knivarna står bokstavligt i en klass för sig. Det tog F.A. Porsche Design fyra år att utveckla den ergonomiska designen i samarbete med professionella kockar.

Produktbild Juneau 4-dels bäddset premium cotton 4
Juneau 4-dels bäddset premium cotton

Ett bäddset bestående av två örngott och två påslakan i 100 % BCI-bomull som vävts i 144 TC. Certifierad med EU-Ecolabel, så du kan sova gott med vetskapen om att viktiga kvalitets- och miljömässiga kriterier uppnåtts i tillverkningen av ditt bäddset.

609 kr
Produktbild Mannerströms Salt- & Pepparkvarn Klassisk 5
Mannerströms Salt- & Pepparkvarn Klassisk

Exklusiv salt- och pepparkvarn i pianolack-finish och användarvänlig design. Pepparkvarnens verk är av högsta kvalitet i rostfritt stål och saltkvarnen har ett keramiskt verk för att undvika rostangrepp. Höjd 20 cm.

360 kr
Produktbild Monte Gjutjärnsgryta Röd 6
Monte Gjutjärnsgryta Röd

En klassisk gjutjärnsgryta som tack vare gjutjärnets goda värmeegenskaper är den idealisk till grytor och långkok. Grytan har en tjock botten, vilket gör att innehållet inte bränner fast lika lätt. Det sitter små piggar på locket som gör att vattenångan som kondenseras fördelas jämnt och fint över innehållet – en självösningsfunktion. Insidan har en svart emaljering med större porer som har en något ruffare yta. Detta gör att porerna över tid fylls med olja och utvecklar en nonstick patina på samma vis som rågjutjärn.

699 kr
Produktbild Cab London 7
Cab London

Carlobolagets riktigt prisvärda och smidiga kabinväska inkl. lås som passar de flesta flygbolag som t.ex. SAS, British Airways och Ryan Air! Med sina fyra dubbelhjul är väskan lätt att manövrera och den är mycket resistent tack vare sitt ABS/PC material. Inuti väskan finns två förvaringsfack varav det ena med justerbara remmar och det andra med en dragkedja. Resväskan är även utrustad med kombinationslås

520 kr
Produktbild Fisher island Terry towels 2+2 8
Fisher island Terry towels 2+2

Exklusiv frotté i 6 fina färger som piggar upp i badrummet. 100% bomull. Öko-Tex. Denna frotté har vunnit “Bäst-i-Test”.

Produktbild Bitz Salladsskål 24 cm & Salladsbestick 9
Bitz Salladsskål 24 cm & Salladsbestick

Set från Bitz med salladskål i svart/mörkblå, samt bestick av ek. BITZs imponerande salladskål med den matta svarta utsidan och den glänsande glansiga insidan är vacker på alla sätt. Salladbestick med den fina och enkla nordiska designen slutför serveringen. Stengodset tål maskintvätt, mikrovågsugn, fryser ner till minus 18 grader och ugn upp till 220 grader. Bestick av eksallad tvättas för hand och kan kontinuerligt underhållas med matolja.

Produktbild Holm öllåda 10
Holm öllåda

Öllåda i accaciaträ med plats för 6 st flaskor. Öppnare på sidan.

Produktbild Klippan Haga 11
Klippan Haga

Klassisk pläd tillverkad av 100% ekologisk lammull. Den ekologiska lammullen är helt fri från pesticider och inga kemikalier eller antibiotika har används vid uppfödningen av lammen.

Produktbild The Ritual of Sakura - Renewing Ritual 2019 Medium 12
The Ritual of Sakura - Renewing Ritual 2019 Medium

Låt varje dag kännas som en ny början med den diskreta doften av körsbärsblommor.

Produktbild Julkorg inslaget godis 1500g 13
Julkorg inslaget godis 1500g

Våra julkorgar är en klassiker som har blivit en av våra riktiga storsäljare genom åren. Alla korgar är inslagna i cellofan med röd rosett och blir den perfekta julgåvan till dina anställda, medarbetare eller kunder.

Produktbild Receptlåda 2020 14
Receptlåda 2020

Presentkartong klädd med recept tryckt i silver.

Produktbild Newport Jamesport Fleece morgonrock 15
Newport Jamesport Fleece morgonrock

Ljuvligt mjuk och varm morgonrock av microfleece med broderad Newportlogo på bröstet. Finns i 2 färger, marinblå och vit och passar både kille och tjej.

Produktbild Stelton EM77 termos svart 16
Stelton EM77 termos svart

Termoskannan EM77 med det unika vipplocket skapades av Erik Magnussen 1977 och är en av Steltons bäst säljande produkter genom tiderna. Utöver vipplocket medföljer ett skruvlock som man kan använda om termosen skall transporterar med vätska i.

Produktbild Förkläde i buffelskinn 17
Förkläde i buffelskinn

Ett snyggt skinnförkläde i mjuk buffelskinn. Förklädet har en ficka och en hängare för handduken på framsidan.

679 kr
Produktbild Nordic Light Wood ljusstake 18
Nordic Light Wood ljusstake

Med ett stycke trä som utgångsläge skapades Nordic Light för 20 år sedan. Med ny skepnad har den hittat tillbaka till ursprunget. Den mattbetsade ytan ger Nordic Light en helt ny naturlig karaktär. En ljusstake att forma efter eget tycke och smak.

Produktbild Solstickan brandfilt 19
Solstickan brandfilt

Brandfilt i snygg stållåda med prägling av den klassiska Solstickepojken. Brandfilten släcker mindre bränder så som textil, stekpanna och kastrullbrand. Placera den så centralt som möjligt i hemmet, så att den enkelt nås var man än befinner sig. Det är dock en fördel om den sitter så nära köket som möjligt, då den är mycket effektiv för att släcka en brand som uppstår på spisen.

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295