Solstickan brandfilt

Brandfilt i stilfull stållåda med den klassiska Solstickepojken

Brandfilt i snygg stållåda med prägling av den klassiska Solstickepojken. Brandfilten släcker mindre bränder så som textil, stekpanna och kastrullbrand.

Placera den så centralt som möjligt i hemmet, så att den enkelt nås var man än befinner sig. Det är dock en fördel om den sitter så nära köket som möjligt, då den är mycket effektiv för att släcka en brand som uppstår på spisen.
Själva brandfilten är tillverkad av glasfiber och klarar temperaturer uppemot 500 grader. Boxens baksida är försedd med tydliga instruktioner för användning och hål för upphängning på vägg.

Nu i en uppdaterad mer slimmad design för ännu enklare placering. Levereras även i ett helt nytt dekorativt fodral i coffee table book format. Perfekt som förvaring för dina småsaker.   

Mått box 172mm x 268 x 48 mm
Mått brandfilt: 120cm x 120cm
Skötselråd: filten ska kasseras efter användning
Färg: svart-matt silver, svart-matt guld, vit-högblank silver, vit-högblank guld, guld matt och röd högblank-silver.

396 :-/st
(Pris vid 50 st)

Vill du ha den packad i en låda med God Jul emblem? Det kan vi lösa, kostnad 39:-/st ink packning

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295