Välkommen till oss på Mickson

Vi levererar profilreklam samt julklappar till små och medelstora företag - inslagna med en oöverträffad kombination av glädje, engagemang och pålitlighet.

Ingen kund är för stor för oss och ingen kund är för liten. Vi löser allt för våra kunder, från godis och pennor till mer avancerade speciallösningar. OCH allt däremellan.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med just det du söker.

Telefon: 033- 44 44 55
E-post: [email protected]

Patric Höglund

Patric Höglund

Glad familjekär kille, umgås mer än gärna med vänner och familjen så mycket det går, busar gärna med sina barnbarn.

Annars är det Crossfit boxen som gäller, gillar att laga mat och tackar inte nej till en skön resa.

Favoritprodukt: Porsche Japansk kockkniv P3

 

Sebastian Andersson

Sebastian Andersson

Glad och positiv kille som älskar att träna.
När han inte är i sommarstugan och grejar så tittar han gärna på sport, lyssnar musik eller umgås med sina nära och kära.

Favoritprodukt: Brendon Weekender

 

Maria Edentoft

Maria Edentoft

En positiv och nyfiken hästtjej som sällan fastnar i soffan. Tränar, rider och tar gärna långa rundor i skogen med hunden Molly. Även hemmet och inredning ligger högt på intresselistan.

Favoritprodukt: Russel pläd

Amanda Edentoft

Amanda Edentoft

En positiv och bestämd tjej som vill lära sig något nytt varje dag. Ett stort intresse för konditions- och styrketräning. Upptäcker gärna nya platser och älskar mat som inspireras från andra länder.

Favoritprodukt: Skultuna Kin set

 

Ingela Kroon Bylund

Ingela Kroon Bylund

Smågalen tvåbarnsmamma som försöker hålla sig i form med att träna. Familj och vänner ligger varmt om hjärtat, liksom hunden Ebba. Gillar ordning och reda.

Favoritprodukt: Rituals gåvoset

 

Gunilla Larsson

Gunilla Larsson

På sommarhalvåret hänger hon mest i trädgården och resten av året är det i ateljén med målarpenseln i högsta hugg man hittar henne.

Favoritprodukt: Eva Solos klassiska kylskåpskaraff

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Glad och sportintresserad kille som gärna tar en tur på golfbanan, spelar lite padel eller åka till Varberg och njuter i stugan. Tycker om det sociala med god mat, resa och mycket, mycket annat.

Favoritprodukt:Satake set med 2 stekpannor

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295