Välkommen till oss på Mickson

Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom julklappar och julgåvor för företag. Vi erbjuder en mängd olika produkter och presenter som passar perfekt för att visa uppskattning, både till anställda och kunder.
På vår hemsida hittar ni flera välkända märken såsom Vinga, Sagaform, Tings, Orrefors, Eva Solo och Stelton. 

I vårt breda sortiment finns allt från mysiga plädar och ljusstakar till smycken och gåvokort. Vi skräddarsyr även lösningar på julklappar och företagspresenter genom bland annat märkning, gravyr och brodyr.  På så sätt kan vi ta fram helt unika julgåvor som både blir uppskattade ger mervärde i form av profilering. Att ge en stämningsfull julgåva till de anställda är det perfekta sättet att visa uppskattning och omtanke på i juletider. 

För oss är ingen kund för stor eller för liten. 

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just det du söker.

Telefon: 033- 44 44 55
E-post: [email protected]

Maria Edentoft

Maria Edentoft

En positiv och nyfiken hästtjej som sällan fastnar i soffan. Tränar, rider och tar gärna långa rundor i skogen med hunden Molly. Även hemmet och inredning ligger högt på intresselistan.

Amanda Edentoft

Amanda Edentoft

En positiv och bestämd tjej som vill lära sig något nytt varje dag. Ett stort intresse för konditions- och styrketräning. Upptäcker gärna nya platser och älskar mat som inspireras från andra länder.

 

Ingela Kroon Bylund

Ingela Kroon Bylund

Smågalen tvåbarnsmamma som försöker hålla sig i form med att träna. Familj och vänner ligger varmt om hjärtat, liksom hunden Ebba. Gillar ordning och reda.

 

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Glad och sportintresserad kille som gärna tar en tur på golfbanan, spelar lite padel eller åker till Varberg och njuter i stugan. Tycker om det sociala med god mat, resa och mycket, mycket annat.

 

Patrik K

Patrik K

Sportig kille som gillar skog och natur! Hänger gärna med familjen och vovven. Tackar inte heller nej till en resa till någon spännande storstad.  

Jonathan

Jonathan

Glad och fotbollstokig kille, där Elfsborg och Man United ligger nära hjärtat. Promenader, gym & bastu blir det mycket på veckodagarna, på helgerna blir det ofta något roligt med kompisarna. 

Är du vår nya säljare?

Är du vår nya säljare?

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295