Satake vändbart stekbord

Grillplatta/stekbord för grill/öppen eld/spis

Vändbart stekbord / grillplatta. Ett mycket användbart vändbart stekbord som kan användas på grillen eller direkt på öppen eld, men även på gamla spisar & gas.

Ena sidan är försedd med grillränder som ger grönsakerna och köttbiten det snygga grillmönstret, samtidigt som råvaran lyfts upp någon milimeter och ger en perfekt tillagning. Den andra sidan är flat och är perfekt för att göra till exempel smashburgers eller steka mjukare råvaror som annars lätt fastnar och trillar ner genom grillgallret. Fiskfiléer, svamp, grönsaker och dylikt. Stekbordet är också utmärkt för riktigt stora schnitzlar. Den flata sidan har också en liten avrinningsyta för fett, på så vis riskerar man inte att "koka" råvaran i köttsafter.

  • Mått: L.42cm x B.23cm
  • Höjd: 1,5cm
  • Vikt: 2,5kg
399 :-/st
(Pris vid 50 st)

Rek. Butikspris 599:- 

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295