MIG eko

Ha kul och bli miljösmart på samma gång

Frågespelet MIG i eko-version. Spelet ökar på ett underhållande sätt kunskapen om vår planet och vardagsnära miljö. Det innehåller helt nya aktuella frågor om klimatet och miljön uppblandade med allmänna kunskapsfrågor om djur, natur, friluftsliv, mat och hälsa.

EKO-MIG är kul, underhållande, lärorikt och en given försäljningssuccé. Lika lätt att ta med sig som att spela hemma.
Spelet är framtaget i ett samarbete med WWF och Naturskyddsföreningen. För varje sålt spel skänker vi 8 kr till WWF och 8 kr till Naturskyddsföreningen.

Spelets kategorier: Sverige, Mat & Hälsa, Världen, Vad är rätt och Djur & Natur

Spelet innehåller över 500 frågor

Spelidé: Spelarna slår en tärning. Den bestämmer vilka frågekategorier du får välja mellan. Svarar du rätt får du sätta ett kryss i rätt kategoriruta på spelblocket. Sedan går turen över till nästa spelare. Den spelare som först får alla kategorirutorna markerade, dvs. har svarat rätt på frågor i alla ämnen, vinner.

249 :-/st
(Pris vid 50 st)
Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295