Bosler RCS återvunnen canvas office tote

Snygg datorväska i återvunnet material

Håll dig organiserad när du är på språng med denna rymliga datorväska som erbjuder perfekt förvaring av alla dina viktiga kontors-tillbehör. Denna stora väska har ett vadderat datorfack som håller elektroniken trygg och säker.

Tillverkad av 38 % RCS-certifierade (Recycled Claim Standard) återvunna material, vilket säkerställer att alla återvunna material som används upprätthåller en fullt certifierad leveranskedja. Det totala återvunna innehållet baseras på produktens totalvikt och understryker löftet att göra våra inköp från hållbara källor. Väskans mångsidiga design passar utmärkt för dig som hybridarbetar och som vill ha en både snygg och praktisk väska att ta med på språng. Denna produkt innehåller 38 % RCS certifierad återvunnen polyester.

Storlek: 42x33,5x17 cm 
Finns i färgerna grön, svart, greige och blå 
Levereras i polybag

499 :-/st
(Pris vid 50 st)

Uppge önskad färg i kassan

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295