Louis GRS återvunnen PET morgonrock

Otroligt mjuk och mysig morgonrock i lyxigt plyschmaterial

Mjuk, mysig morgonrock i lyxigt plyschmaterial med stor huva och dekorativa passpoaler. Två framfickor och ett midjebälte. Morgonrocken är tillverkad av 68 % återvunnet material från PET-flaskor. Vi gillar inte att transportera luft, så vi har valt att vakuumförpacka denna morgonrock för att minska vårt koldioxidavtryck.

Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer: SE 12-210 RISE. Tillverkad enligt GRS (Global recycled standard), där en GRS-certifiering säkerställer att hela leveranskedjan för återvunnet material är certifierad. Totalt återvunnet material baseras på produktens totalvikt. Denna produkt innehåller 68 % GRS certifierad återvunnen PET.

Finns i två storlekar – S/M och L/XL
Finns i blå, grå och grön
Levereras i presentkartong

599 :-/st
(Pris vid 50 st)

Uppge önskad färg och storlek i kassan 

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295