Stelton Solis olje lampa inkl. 2 st oljeljus

NYHET från Stelton Solis ljuslykta

Ett skarpt formspråk, men ändå mjukt och tillmötesgående. Solis är en oljelampa som handlar om låga och ljus. Den konkava toppen som omger veken reflekterar lågan och förstärker dess vackra glöd. Lampan är gjord av aluminium, en referens till själva DNA från Stelton.

Solis oljelampa består av två delar - en hållare och ett lock som passar perfekt. Detta är ett resultat av Steltons erfarenhet av materialet och strävan efter precision. Längst ner på hållaren finns en skåra, genom vilken du kan lyfta ljuset med ett finger för att separera de två delarna. Ljuskällan för Solis oljelampa är en 100 % vegetabilisk oljelampa, som säljs separat.

399 :-/st
(Pris vid 50 st)

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Stelton Solis olje lampa inkl. 2 st oljeljus
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295