Scanpan HaptIQ Stekpanna 28 cm

En bra, rymlig allroundpanna

En bra, rymlig allroundpanna – perfekt att använda till vardagsmaten.

En belagd stekpanna är mångas favorit i köket. Non-stick-beläggningen gör att pannan både är lätt att steka i och att rengöra. Välj en belagd panna när du steker känsliga råvaror, vill ha en fettsnål tillagningsmetod eller lagar rätter med mycket vätska.

Scanpan HaptIQ stekpanna har en grov non-stick-beläggning som påminner om ytan på en gjutjärnspanna. Samtidigt är den lika användarvänlig och lätt att rengöra som en traditionell non-stick-panna. Beläggningen heter Stratanium+ och anses vara marknadens tuffaste och är den helt fri från de miljöfarliga ämnena PFOA och PFOS.
Kroppen består av fem lager rostfritt stål, varvat med aluminium – precis som den testvinnande serien CTX. Konstruktionen ger kärlen optimal värmespridning och hållbarhet. HaptIQ utmärker sig med en blankpolerad finish med spegeleffekt, vilket ger en elegant look i köket. Stekpannan är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

Storlek: Ø 28 cm

Levereras med butikssleeve

1367 :-/st
(Pris vid 50 st)

Rek butikspris 2279:-

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295