Monte gjutjärnsgryta rund 5,5 L grön

En köksfavorit som du behåller hela livet

En generös och gedigen gjutjärnsgryta med goda värmeegenskaper vilket gör den idealisk till grytor och långkok.

Den har en tjock botten vilket gör att innehållet inte bränner fast lika lätt. Locket har små piggar vilket gör att vattenångan som kondenseras fördelas jämnt och fint över innehållet – en självösningsfunktion. Insidan av grytan har en svart emaljering med större porer som har en något ruffare yta som gör att porerna över tid fylls med olja och utvecklar en nonstick patina på samma sätt som rågjutjärn.

Grytan fördelar värmen jämnt och kan användas både på platta, i ugn eller till och med på grill, för matlagning, långkok, bakning och mycket mer. En köksfavorit som du behåller hela livet.

Gjutjärnsgrytan fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll.

Storlek: 26Ø x 12 cm

Levereras i presentkartong

799 :-/st

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Monte gjutjärnsgryta rund 5,5 L grön
st
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295