Tips på Coronagåvor

Produktbild Satake stekpanneset + Porsche P3 kniv 1
Satake stekpanneset + Porsche P3 kniv

Ett set bestående av 2 st stekpannor från Satake samt Porsche P3 kockkniv. En av de mest omtyckta knivarna i type 301-serien. Bladet är tillräckligt högt för att du ska kunna skiva och hacka utan besvär. En suverän allkniv helt enkelt.

Produktbild Mannerströms gåvokort Signature 2
Mannerströms gåvokort Signature

Exklusivt set med gåvokort PLUS en bonusgåva; Mannerströms gourmetstekpanna 28 cm, en kvalitetsstekpanna av allra högsta kvalitet med ergonomiskt handtag. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4 ,5 mm aluminiumisolering och 0,5 mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Stekpannan är behandlad med quantanium 3 lager premium nonstick. Passar alla spisar inklusive induktionshäll.

Produktbild Georg Jensen Bloom skål 26 cm 3
Georg Jensen Bloom skål 26 cm

Bloomskålen är designad med inspiration från körsbärsblommor i full blom. Körsbärsblommans mjuka konturer och former gav mig inspiration till att skapa Bloom", berättar designern Helle Damkjær.

Produktbild Set Satake stekpanna 24+28 cm 4
Set Satake stekpanna 24+28 cm

Set med 2 st Satake Stekpannor vilka är tillverkade i lättviktsgjutjärn med Honeycomb Whitford Xylan-beläggning. Whitford Xylan Coating är en patenterad non-stickbeläggning som utklassar allt vi tidigare provat. Med sin knottriga yta fastnar inte råvaran i pannan och ger utmärkt stekyta. Stekpannan kombinerar de suveräna egenskaperna hos en gjutjärnspanna med fördelarna av non-stick-beläggning.

Produktbild Global 35-års jubileumskniv 5
Global 35-års jubileumskniv

Nu fyller kniven 35 år och är vassare än någonsin. Den här kniven är framtagen inför Globals 35-årsjubileum och finns endast i begränsad utgåva. En kockkniv är ett måste i köket då den passar till de flesta uppgifter.

Produktbild Set of Bowls Designhouse Stockholm 6
Set of Bowls Designhouse Stockholm

Set of Bowls, formgivna av den berömda arkitekttrion Claesson, Koivisto, Rune är ett skålset om fem skålar i materialen rostfritt stål, melamin, stengods, massiv ask och glas. De olika materialen, i kombination med skålarnas form och storlek, ger skålarna egenskaper som tillsammans antyder dess användningsområde. När skålarna inte används kan de placeras i varandra vilket är både dekorativt och platssparande. Ett utmärkt exempel på hur form följer funktion.

Produktbild Squeeze vas liten 7
Squeeze vas liten

Squeeze vas är ett stilsäkert objekt med en sensuell rörelse och en dansande effekt. Genom ett samarbete mellan Lena Bergström och glasarbetarna i hyttan skapades Squeeze 1997 och fick redan samma år utmärkelsen "Utmärkt Svensk Form".

Produktbild Brendon datorväska 8
Brendon datorväska

En datorväska i bomullscanvas med diskreta detaljer i veganläder. Med sin fodrade insida ger väskan ett exklusivt intryck och är samtidigt skonsam mot sitt innehåll. Insidan har ett vadderat fack för din laptop och även en organizer som gör det enkelt att hålla allt på sin plats.

Produktbild Eva Solo Nordic Kitchen Set 9
Eva Solo Nordic Kitchen Set

Ett set i Nordic kitchen serien bestående av en stor skål, en tillbringare i stengods i en varm svart nyans samt serveringsbestick i ek.

Produktbild Craft Leisure Fullzip Hood 10
Craft Leisure Fullzip Hood

Skön huvjacka i mjuk, elastisk och funktionell polyester. Huva med dragsko, två fickor.

Produktbild Presentset "For someone you love" 11
Presentset "For someone you love"

Presentset med gåvor packad i fin låda med träull.

Produktbild Epic Quantum - Bag on Wheels 12
Epic Quantum - Bag on Wheels

Vikten av bagage är fortfarande ett extremt hett ämne, flygbolagen är alltmer strikta om tillåten bagagevikt. Av dessa skäl har vi valt att göra EPIC Quantum till en av de lättaste väskorna på marknaden i sin genre.

Produktbild Celeste Vas 13
Celeste Vas

Celeste är en vas det är lätt att bli förälskad i! Med en form som skapar glädje och ger barnasinnet tillbaka. Den bubbliga formen är oregelbunden och lever sitt eget liv.

Produktbild Klippan Botanic Garden 14
Klippan Botanic Garden

Klassisk tät och tjock jacquardvävd ullfilt i 100% ekologisk lammull, lika fina på framsidan som på den spegelvända baksidan. Den ekologiska lammullen är helt fri från pesticider och inga kemikalier eller antibiotika har använts vid uppfödningen av lammen.

Produktbild The Ritual of Dao - Calming collection 2020 XL 15
The Ritual of Dao - Calming collection 2020 XL

Ge någon – eller dig själv – ultimat avkoppling i gåva. Skapa inre frid med detta gåvoset som är berikat med lugnande vit lotus och yi yi ren.

Produktbild Solstickan Brandsläckare 2 kg 16
Solstickan Brandsläckare 2 kg

Ge bort en smidig och stilfull pulverbrandsläckare som passar utmärkt för mindre utrymmen. Brandsläckare från Solstickan med ett aluminiumemblem med präglad avbildning av Solstickepojken.

Produktbild Bitz gåvoset Sallad 3 del 17
Bitz gåvoset Sallad 3 del

Bitz gåvoset i tre delar med salladsskål, bestick samt 4 skålar.

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295