TINGS Travel sport/weekendväska Acapulco

Speciellt designad väska för padel

Padelväska Acapulco är speciellt designad för att få plats med ett padelrack, men väskan passar också alldeles utmärkt att användas som en weekendbag.

Väskan är tillverkad i slitstark tvättad canvas av mycket hög kvalitet med detaljer/piping i konstläder som gör väskan elegant. Väskan har två separata inne fickor där du enkelt förvarar padelracket och i den andra separata delen kan du lägga dina kläder eller dylikt, den delen har även en inredning med extra nätficka som gör det lätt att organisera dina saker. Den har även en utvändig ficka på ena långsidan där man även kan förvara racket, utvändigt kommer du också lätt åt fickan där man förvarar sina skor. Väskan som levereras med en justerbar axelrem i matchande färg.

Volym: 40 liter

Storlek: 54x32x23 cm

Finns i färgerna svart, olivgrön samt kaffebrun

Levereras i polybag.

298 :-/st
(Pris vid 50 st)
Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295