OBS! Produkten har utgått, kontakta gärna oss så hjälper vi dig hitta motsvarande.

Wernerssons Exklusiva julkartong

Innehåller det bästa från ostvärlden

Innehållet i denna kartong hör till det bästa som går att erbjuda från den underbara ostvärlden. Parmigiano Reggiano – äkta italiensk Parmesanost från trakterna omkring Parma i norra Italien. Roquefort – kraftfull blåmögelost av fårmjölk som mognat i grottorna i Roquefort-sur-Soulzon i Frankrike. Comté – hårdost från de franska Jura-bergen. Bland det bästa som går att servera på en ostbricka. Manchego – hårdost tillverkad av fårmjölk från den spanska regionen La Mancha. Camembert – en av de mest klassiska vitmögelostarna. Som ett smakfullt tillbehör till ostarna medföljer en kryddig italiensk fikonsalsa.

Vikt: Michelangelo Parmigiano Reggiano 200g Cantorel Roquefort 100g Juraflore Comté 200g Garcia Baquero Manchego 150g Camembert Royal 250g
Packas i presentkartong tillsammans med träull

369 :-/st
(Pris vid 50 st)

Kylfrakt tillkommer med 350:- på beställningar under 100 kg

Matmoms 12%

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295