Size does matter

Vem hade inte blivit överlycklig över denna välfyllda korg?

Här får du lite av allt.

Man får: Olja 500ml och vinäger 250ml från Esporao, White label balsamvinäger från Sapore, Vit condimento vinäger från Sapore, En burk sardiner i tomatsås och en burk i olivolja, Rött ekologiskt te med smak av papaya/lime, Ekologiskt kaffe “Rimfrost” 250gram malet, Ekologisk grönpeppar som kommer med färdig kvarn upptill, Blomsterströssel som piffar upp, Mandelbiscotti – den perfekt skorpan till fikat, Tre olika tonics – alla tillverkade i Sverige och med unika smaker, Tre olika ekologiska sodor – en med smak av rabarber, en med smak av citron, en med smak av cola, En burk med romrussin – russin dragerad med mörk choklad, mjölkchoklad, vit choklad och med smak av rom, Ljuschokladkaka utan tillsatt socker och med havssalt på toppen, Sriracha sås – en kryddstark sås utan tillsatser, Ekologisk dijonsenap på tub, Äggtaglitelle från Italien, Salt med örtsmak från Sal de Ibiza, Chips 45gram lättsaltade från Sal de Ibiza.

1999 :-/set
(Pris vid 50 set )

Matmoms 12%

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295