OBS! Produkten har utgått, kontakta gärna oss så hjälper vi dig hitta motsvarande.

Underbart pastaset från Adelante!

Italienarna är oslagbara på mat och framförallt pasta! Detta setet är klart för att få en färdig Ragu de bolognese med pappardelle pasta men självklart kan man ju använda varje ingrediens var och en för sig.

Setet är packat i vår klimatlåda som är 100% klimatsmart och med träull i botten. Man får ett paket med pappardelle äggpasta direkt från Italien som har mycket struktur pga utav den långa torktiden vilket gör att den bättre fångar upp smakerna i såsen. Såsen är en Bolognese Ragu som är färdig och framställd på riktiga produkter och med en bra balans mellan nöt och fläskkött; värm såsen försiktigt i en stekpanna och när pastan har någon minut kvar blanda även ner den i stekpannan, du får också med en fantastik olivolja 250ml es1010 som häller över pastan för en final touch samt bordssalt från Sal de Ibiza – det renaste och godaste saltet som bara smälter på maten, till detta så får du en svart pastaslev för att kunna servera.

399 :-/set
(Pris vid 50 set)

Matmoms 12% 

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295