King of pizza

Lyxig pizza hemma på nolltid!

Ingen har väl undgått trenden med att göra egen pizza hemma, oavsett årstid! Med detta set så är din pizzakväll räddad.

Allt kommer packat i en trevlig stor trälåda med träull i botten. Förutom en keramisk pizzasten som skapar en krispig och god pizza så får du även med ett ställ så du enkelt kan förflytta stenen samt enkelt servera. Det medföljer också en pizzaskärare, ekologisk bruschetta blandning som du kan blanda med vatten och låta svälla och använda som pizza sås, ES1010 olivolja 250ml – perfekt till både pizzadeg eller att ringla över pizzan, 1 burk kryddade sardiner i olivolja – har ni inte testat sardiner på pizza innan så gör det, balsampärlor från Sapore – perfekt att dekorera pizzan med efter tillagning – passar extra bra till pizzor med parmaskinka och ruccola, ett örtsalt, en tomatketchup från Sauceshop utan tillsatser – funkar också denna bra som pizzasås, två ekologiska sodor; en med smak av rabarber och en med smak av citron.

1299 :-/set
(Pris vid 50 set )

Matmoms 12% 

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

King of pizza
set
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295