OBS! Produkten har utgått, kontakta gärna oss så hjälper vi dig hitta motsvarande.

Homechef

Stödjer Röda Korset!

Detta är set är precis som namnet antyder – ett set för den kräsne hemmakocken. Det medföljer även ett recept om man vill ha lite hjälp på traven. Dessutom bidrar man i Röda korsets viktiga arbete. För varje såld låda skänker vi 15kr till Röda Korset.

Setet kommer packat i en fin trälåda med lock och svarta trädetaljer. Man får ett svart krögarförkläde i bomull, en hamburgersås från Sauceshop gjord på bara naturliga ingredienser, ekologisk svartpeppar och himalayasalt med kvarnverk upptill – salt och peppar behövs till alla rätter, en ekologisk chilipasta på tub för att hotta upp även vilken rätt som helst, en burk sardiner i olivolja, olja och vinäger 250ml från Esporao, en smoky chipolte ketchup – en rökig variant som funkar till allt, äggtagitelle från Italien med extra mycket struktur. Låt det väl smakas!

999 :-/set
(Pris vid 50 set )

Matmoms 12% 

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295