Ho ho

Juligt set som gör gott!

Bra julklapp där du håller dig inom gåvogränsen och där du dessutom är med och bidrar till Röda korsets viktiga arbete. För varje såld låda skänker vi 15kr till Röda Korset.

Denna fina trälåda med lock och fina läderdetaljer innehåller knäckebröd gjort på sesam, lin och solrosfrön, en julmust från Apotekarnes, vardagsolivoljan från Esporao 250ml – perfekt till allt, rödvinsvinäger 250ml från Esporao – perfekt till sallader, såser, grytor med mera, Mousserande äppelcider, En påse med lakrits dragerad med vit choklad och lakritscrisp.

445 :-/set
(Pris vid 50 set )

Matmoms 12%

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Ho ho
set
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295