OBS! Produkten har utgått, kontakta gärna oss så hjälper vi dig hitta motsvarande.

Eko forever 2,0

Med omtanke för miljö och människor

Vi måste tänka på och värna om miljön. Detta setet är bara fyllt med ekologiska produkter som gör att det smakar extra gott samtidigt som man gör gott.

Stor trälåda med träull i botten. Ekologisk vinäger från Sapore, ekologisk condimento vinäger från Sapore, Bruschetta-bladning i färdig kryddkvarn, Galega olivolja 500ml från Esporao, tre ekologiska sodor; en med smak av rabarber, en med smak av citron och en Cola smak, ekologiskt örtsalt , klassiskt English breakfast te, ekologiskt och gårdsrostat kaffe 150gram malet, rödvinsvinäger från Esporao 500ml, Plantbased mayonäs  på tub och du kommer vilja ha den till allt, grönpeppar med kryddkvarn upptill, Dijonsenap på tub. Förutom att värna om miljön så bidrar du genom att köpa denna lådan till Röda korsets viktiga arbete. För varje såld låda skänker vi 15kr till Röda Korset.

1499 :-/set
(Pris vid 50 set )

Matmoms 12% 

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295