Bake and make

Ultimata setet för att baka pepparkakshus!

Hej tomtegubbar slå i glassen och låt oss lustiga vara…Sätt på lite julmusik , häll upp lite glögg och skapa ditt egna pepparkakshus eller pepparkakor med detta härliga set.

Setet kommer packat i fin trälåda med träull i botten, en pepparkaksdeg färdig att kavla ut, två pepparkaksmått i rostrfritt stål (blandade motiv), En god knaprig chokladkaka med mörk choklad och utan tillsatt socker och med havssalt på toppen, En frisk äppelglögg som man inte behöver värma om man inte vill utan kan snarare servera kyld, ett svart krögarförkläde i bomull med ficka framtill.

369 :-/set
(Pris vid 50 set )

Matmoms 12%

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Bake and make
set
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295