Trälåda med glöggmix

Låda med allt till glöggmyset!

Trälåda fylld med allt som hör glöggmyset till under vår mest älskade högtid.

Lådan innehåller den omåttligt populära Gin & Tonic-glöggen från Swedish Tonic som gett julen en ny och självklar smak, där två traditioner möts i en flaska med det bästa från två världar. Häftig smak med schyssta råvaror och naturliga ingredienser, tillverkad i Sverige. Glöggen kan drickas både kall och varm. En varm servering tillför julkänsla i såväl doft som smak.

Passande tillbehör följer som torkade mandariner som med fördel läggs i glöggen, egentillverkade Tozzetti - saffransskorpor, kanelmandel – Mandel dragerad med mjölkchoklad och kanel samt en mix av julkola i smakerna pepparkakskola, glöggkola, chokladkola, polkakola och knäckkola.

En julgåva med utvalda produkter, som passar alla och som definitivt kommer uppskattas av mottagaren. Du har möjligheten att gravera in din egen logo och/eller budskap på utsidan av locket. Det ger dig ett personligt och genuint emballage till din present. Du kan även välja att trycka ett träkort eller papperskort som antingen appliceras i lådan eller häftas fast på lådans innerlock. B: 30cm D: 19cm H: 10cm 

329 :-/st
(Pris vid 50 st)

Matmoms 12% 

Julkort papper 15 kr, julkort trä 20 kr

Dessutom bjuder vi på startkostnaden och gravyr vid beställning av 25 lådor och fler. 

Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295