Lakrids by Bülow Black Box Winter Edition

Stora julboxen med lakrits

Black Box Winter Edition med hela sex olika lakritsvarianter. Asken har en vacker och enkel design med guldstjärnor som matchar årets stora smakfavorit, nämligen "Classic"-kolan.

Classic och Gold-kulorna kommer båda i stora brukar på 295 gram, och den två kulorna har en elegant, skinande guldigfinish. Christmas och Snowball-kulorna är en del av årets julkollektion och har smak av Butter Cookies och något lite mer exotiskt med smak av Salt and Pepper. De två sista smakerna är A - The Original, som var den första lakrits som Lakrids by Bülow lanserade, och F - Dark and sea salt.

Lakritsen är gjord på glutenfritt rismjöl

Storlek: stor burk 295g, liten burk 125g

519 :-/st vid 4 st

Produkten säljs i jämna 4-pack

Minsta antal 8 st

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Lakrids by Bülow Black Box Winter Edition
st
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295