Julkorg 4 kg Goody

Tidlös julkorg med 4 kg märkesgodis!

Julkorg fylld med 4 kg oemotståndliga godsaker, där korgen är tillverkad av torkat sjögräs och blir en tidlös inredningsdetalj hemma eller på kontoret.

Möjligheten finns att trycka en egen logo och/eller budskap på ett gediget träkort eller klassiskt julkort. Du kan välja från Goody's standardmotiv eller designa ditt eget. Korgen försluts med cellofan och rosett eller ett traditionellt jutegarn. Inklusive lock!

Höjd: 24cm
Omkrets: 22cm
Vikt: 4 kg

En inslagen godismix av de mest populära godisbitarna på marknaden. En mix med endast kända varumärken som Kexchoklad, Marabou mjölkchoklad, Plopp, Geisha, Fazer blå, Werthers original, Kitkat, Dumle, Kinder mm.

799 :-/st
(Pris vid 50 st)

Julkort i papper 15 kr, julkort i trä 20 kr

Matmoms 12% 

 

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Julkorg 4 kg Goody
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295