Intresserad av denna produkt? Kontakta oss per mail eller ring för pris

Georg Jensen Cobra skål 19 cm

Vacker kurvad skål från Georg Jensen

Med sina elegant vågiga kurvor liknar Cobra-skålen en våg som har lyft tyngdkraften och har återskapats i stål. Skålens spegelblanka yta reflekterar ljus och skapar en trollbindande effekt oavsett i vilken vinkel du står. Fyll den med färsk frukt eller snacks - eller lämna den orörd som en modern skulptur i sig.

Designer Constantin Wortmann arbetar lekfullt med dynamiska former och allt annat än raka linjer. Hans ambition är att ge människor upplevelser som sliter oss ur våra vanliga rutiner och får oss att stanna och njuta av livet. Den populära Cobra-kollektionen för Georg Jensen är just en hyllning till livsglädjen och de små krokiga ögonblicken som är så oändligt värda. Den lilla skålen är gjord av glaspolerat rostfritt stål.

 

Storlek: 69 x Ø191 mm

Levereras i butiksförpackning

Rek butikspris 1099:-

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295