Rädda Barnen kortet

Välgörenhet och gåva i ett och samma kort

50 Kronor per Gåvokort till Rädda Barnens Barnen Katastroffond. Företagsjulgåvan är en djup rotad tradition i många av Sveriges företag. I dessa tider när miljontals människor och då inte minst barn är på flykt undan krig och katastrofer runt om i världen, så finns det behov av att ge och hjälpa till. Företag som vill hjälpa ställs i vissa fall av budgetskäl eller dylikt inför frågan att bryta traditionen med julgåvan till förmån för välgörenhet. Genom God Jul med Rädda Barnen kan du göra båda sakerna genom att 50 kr per gåvokort går till Rädda Barens Katastroffond, samtidigt som mottagaren i vanlig ordning kan välja sin favoritgåva.

Se valbara gåvor här

Testkod: DEMO360

359 :-/st

Frakt tillkommer med 79:-/kort

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Rädda Barnen kortet
st
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295