Byon Gåvokort 280

Ett presentkort - över tusen möjligheter

Välj fritt i hela Byons sortiment på ca 700 artiklar. Ett brett urval av trendiga  produkter för hela hemmet. Allt från det dukade bordet till inredningsdetaljer  som vackra vaser och kuddar.

Välj något av Byons färdiga kort eller följ angivna mått och skapa er helt egna design. A5, 148,5 x 210 mm, 4 sidor. 

1. På kortet finns information och inloggningsuppgifter med en personlig kod.
2. Mottagaren går in på Byon (www.byon.se) och kan där välja ur hela sortimentet. Önskar de köpa en dyrare produkt än värdet på kortet kan de göra det genom att själv lägga till överskjutande belopp vid eventuellt val av dyrare produkt
3. Genom att använda kampanjkoden i kassan som är angiven på kortet får de dessutom 10% rabatt på hela köpet, även på de artiklar de eventuellt väljer att köpa utöver värdet på kortet
4. Varor levereras hem snabbt och enkelt inom 7 dagar.
5. Kortet gäller hela efterföljande kalenderår från att korten köptes in, dvs minst 12 månader.

279 :-/st
(Pris vid 50 st )

Frakt 85kr

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Byon Gåvokort 280
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295