Alfi Kulan termoskanna med muggar

Set med klassisk termos och plisserade muggar

Klassisk kultermoskanna är designad 1985 av Ole Palsby, är världens mest sålda termoskannedesign och har vunnit åtskilliga priser. Idag är den runda klassikern lika elegant, tidslös och estetiskt fängslande som när den kom ut för över 30 år sedan.

Setet innehåller: Alfis Kulan termoskanna i frostgrafitgrå färg med 4 st Pillivuyt Plissé muggar.

Kultermoskannan håller innehållet varmt i 12 timmar och kallt i 24 timmar, eftersom kulans geometriska form har en stor volym men liten yta och rymmer 0,9 L

Pillivuyt Plissé är en enkel, elegant och klassisk mugg i vitt porslin för kaffe, te och andra varma eller kalla drycker.  Rymmer 35 cl och är höjd 14 cm

Levereras i en presentpåse

 

699 :-/set

Rek butikspris: 1689:-

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Alfi Kulan termoskanna med muggar
set
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295