Vetekudde med doftljus

Den perfekta gåvan för återhämtning i en aktiv vardag!

Vetekudden använder du när du är frusen, stressad eller spänd. Värmen hjälper till att mjuka upp spända och stela muskler i rygg, nacke och axlar. Levereras tillsammans med ett lavendel doftljus.

Men en vetekudde kan vara så mycket mer än bara en värmekälla när man känner sig frusen. Den jämna, behagliga värmen och tyngden från vetekornen hjälper kroppen att slappna av i en stressig tillvaro.
• Mycket tid framför datorn? En varm vetekudde över axlarna hjälper till med att släppa spänningar och tyngden motverkar tendensen att dra upp axlarna till ett spänt statiskt läge.
• Frusna fötter.
• Efter träningspasset är det skönt att lägga vetekudden på de ansträngda musklerna.
• En kyld, svalkande vetekudde kan också vara skön att lägga över huvudet vid behov.
• Bränt dig i solen? Lägg din vetekudde i frysen och låt den sedan kyla ned de drabbade, solsvedda områdena.

Levereras i en presentbox

159 :-/set

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Vetekudde med doftljus
set
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295