Exxent Kolstålspanna Ø 28 cm 2,7 L

Långsiktigt hållbar ur miljösynpunkt

Med matlagning i stort sett alla tv-kanaler ser vi att man hittar tillbaka till köket, gärna med familj och vänner för att laga mat tillsammans. Det senaste inom matlagning är att vi går tillbaka till traditionella material och det hetaste just nu är kolstålspannor.

En kolstålspanna blir bättre ju mer man använder den. Hela resan börjar med att man bränner in den för att skapa en bra stekyta som sedan blir bättre och bättre för varje gång du använder den.
Långsiktigt hållbara ur miljösynpunkt: håller för evigt om du sköter om pannan. Om den en dag hamnar på en soptipp så är materialet enkelt att återvinna.
Stekpannan har många användningsområden, använd den på grillen eller varför inte över en öppen eld ute i naturen. Pannan fungerar på alla typer av värmekällor.
Och tar du väl hand om kolstålspannan blir den bara bättre och bättre med åren.

Storlek: 28cmØ

Volym: 2,7 L

349 :-/st
(Pris vid 50 st)
Är du intresserad av att köpa denna produkt? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig! 033-44 44 55, [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295