Monte RAW grillpanna

Gedigen grillpanna i rå gjutjärn

Rymlig och gedigen grillpanna i rå gjutjärn. Tack vare ränderna i pannan höjs råvarorna upp och skapar därmed den indirekta värmen som vi känner igen från grillen.

På så sätt rinner fetter av och motverkar att maten kokar i fett. Tack vare gjutjärnet fördelas värmen jämnt över hela pannan och den bibehåller värmen under lång tid. Materialet är väldigt tåligt och pannan går att använda på flera olika värmekällor inklusive induktion. Grillpannan har ett handtag av trä som leder bort värme från pannan. Montera av handtagen om när den ska användas i ugn.

Storlek: 26,5x26,5x3 cm

Levereras i presentkartong

499 :-/st

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Monte RAW grillpanna
st
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295