Brendon set

Set perfekt för weekenden

Vårt specialset med både necessär och weekendbag som levereras i ett och samma paket!

En gedigen weekendväska i bomullscanvas med diskreta detaljer i veganläder. Med sin fodrade insida ger väskan ett exklusivt intryck och är samtidigt skonsam mot sitt innehåll. Väskan är bekväm att bära tack vare sina rundade och vadderade handtag. Axelremmen är justerbar och avtagbar.

Storlek: 55 x 25 x 36 cm

Snygg, stilren och storleksmässigt helt perfekt necessär för att få med det viktigaste accessoarerna på din resa. Necessären har handtag och detaljer av veganläder och är tillverkad I 100 % bomullscanvas. En nätficka för att hålla koll finns på insidan.

Storlek: 36x16,5x9,5 cm

Finns i färgerna: Svart, Marinblå och Tapue (brun)

Levereras tillsammans i en presentförpackning

638 :-/set

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Brendon set
set
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295