Intresserad av denna produkt? Kontakta oss per mail eller ring för pris

Cutter&Buck Packwood jacket H/D

Supertunn, men värmande

En supertunn jacka med PrimaLoft® vaddering vilket ger dig egenskaper som värmande, lätt att packa ihop och extremt mjuk att ha på sig. Vadderingen är framtagen av 60% förnyelsebart material kombinerat med en avancerad fiberteknologi. Materialet hjälper din kropp att hålla en komfortabel temperatur och behålla energin. Jackan är tillverkad i väl valda material som kan motstå kyla och som ger dig skydd under en hajk i skärgården eller på bergstoppen. En kombination av outdooregenskaper och moderna detaljer så som vågrät kviltning, en mix av olika tyger och intressanta detaljer ger jackan många användningsmöjligheter. Jackan har dragkedjsfickor och elastiskt kantband som kan dras till nedtill och i ärm som stänger kylan ute. Dragkedjan framtill är från YKK METALUXE® vilket med sin metall-look ger jackan en lyxig känsla.

Yttertyg: 100% Nylon, Vaddering 100% Polyester Primaloft, Foder: 100% Nylon, Vikt: Fabric: 37 gsm, Padding: 60 gsm

Storlek: Herr S-4XL, Dam XS-XXL

Färg: Svart & marin

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295