Intresserad av denna produkt? Kontakta oss per mail eller ring för pris

Mannerströms mandolin och lökhackare

Set med hjälpredor i köket

Set med Mannerströms lätthanterliga lökhackare samt mandolin. Lökhackare av hög kvalité som hackar lök, färska kryddor etc på nolltid och gör att du slipper irriterade ögon. Knivarna roterar när du drar i handtaget och efter några få drag är det klart. Löken bör delas i mindre bitar först. Mannerströms mandolin som låter dig skiva upp råvaror som en proffskock. Mandolinen är tillverkad med justerbara stålblad för enkel skivning och med gummifötter för stabilitet. Du skivar, strimlar, river grönsaker, ost och rotsaker i perfekta, tunna skivor eller strimlor. Mandolinen har 3 olika strimlingslägen och ställbar skivningstjocklek från 1-9 mm i 0.5 intervall. Lätt att använda och lätt att rengöra. Levereras med en plastskena som skyddar bladet (tas bort vid användning).

Alla delar bör handdiskas.

Lökhackare: storlek ca 13×10 cm.

Tillverkad i plast med metallknivar.

Mandolin: storlek 42x15x6,5 cm (ihopfälld).

Levereras i två separata presentkartonger.

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295